Rólunk

A Pannon Egyetem Jedlik Ányos Szakkollégium célja, hogy olyan közösséget képezzen, akik magas szakmai, erkölcsi és műveltségi mércét állítanak maguk elé, mellyel tovább öregbítik a Szakkollégium és a Pannon Egyetem hírnevét. Ennek érdekében a Szakkollégium segíti lakóinak egyetemi tanulmányait, szolgálja ismereteik bővítését, ösztönzi a tagok kutató, tudományos munkásságát, valamint közösségi szerepvállalását a társadalomban.

A Szakkollégium egy 58 férőhellyel rendelkező, különálló, központi elhelyezkedésű épületben foglal helyet. A kétemeletes épületben 1, 2, illetve 3 fős szobák találhatók, a főzési és mosási lehetőségek adottak. A Szakkollégiumban található egy társalgó, ahol a közösségi rendezvényeink, illetve egy nagy tanuló helyiség, ahol a szakmai rendezvényeink kerülnek megrendezésre. Külön könyvtárral rendelkezünk, valamint egy számítógépterem is segíti a kutatásban tevékenykedőket.

Belsős, együttlakó szakkollégistáink mellett a Szakkollégium bázisát képezik külsős szakkollégistáink is, akik a szakmai életben aktívan részt vesznek. Fontos volt számunka, hogy lehetőséget teremtsünk azon tehetséges hallgatók becsatlakozására is, akik környékbeli lakosként nem lehetnek kollégisták, de a Szakkollégium értékei iránti elszántság megvan bennük.

 

Jedlik Ányos Szakkollégium szeniorjai  

patrik.jpg

Török Patrik

Szakkollégiumi szenior "...nagy összetartó család vagyunk, akik bármiben számíthatnak egymásra."

f_andras.gif

Förster András

Kollégiumi szenior "...legfontosabb, hogy összetartunk, mint egy család."

Pannon Egyetem Jedlik Ányos Szakkollégium
Free Joomla! templates by Engine Templates